PLE som virksomhed

PLE er Bornholms største entreprenørvirksomhede med ca. 135 ansatte. Vores udgangspunkt for ethvert samarbejde bunder i et sundt værdisæt, hvor vi tager ansvar for vores del af byggeriet. 

 

Hos PLE er vores vigtigste forretningsområder at drive projektering, bygge- og anlægsvirksomhed og dermed beslægtet virksomhed.

 

PL Entreprise har stor erfaring i specielt bygge- og anlægsopgaver.

 

Det er et vigtigt parameter i at sikre den bedste kvalitet i vores projekter. Gennem vores egenproduktion har vi de direkte forudsætninger og kvalifikationer for netop at fremme den kvalitet, som vi vil stå på mål for.

 

I egenproduktion udføres jord-, beton-, kloakarbejder, tømrer/snedker-, murer- samt tagdækningsarbejde. Endeligt udfører vi Kloakservice- og Skadeservicevirksomhed.

Fokus på udvikling

Hvad end det handler om det enkelte projekter eller vores samlede virksomhedsdrift, da har vi et konstant fokus på at søge nye og bedre måde at løse opgaver på.

 

Vi formår at tiltrække kvalificerede medarbejdere, og investerer i vores samlede organisation og medarbejdernes udvikling.

 

Gennem brug af nye digitale værktøjer er vi i stand til at sikre bedre kommunikation, styring og dokumentation på vores projekter. Alt sammen forhold som er vigtige i det moderne byggeri og vores efterstræbelser mod et mere bæredygtigt byggeri.