Faglig og ansvarsfuld kloakmester søges april 2017

Kloakmester hos PL Entreprise

Faglig og ansvarsfuld kloakmester søges til PL Entreprise på Bornholm

PL Entreprise søger en faglig kompetent og ansvarsfuld kloakmester, der vil indgå i et dynamisk team på tværs af egenproduktion. Du vil få ansvaret for den daglige ledelse af kloakrenoveringsprojekter herunder relinings- og TV-inspektionsopgaver m.m. Du vil få et bredt ansvarsområde der inkluderer salgs- og tilbudsopgaver samt ansvar for planlægning og koordinering af aktiviteter.  

Vi tilbyder en stilling, som du i høj grad vil være med til at præge – med udgangspunkt i din baggrund og erfaring. Som virksomhed er vi i en meget positiv udvikling med mange varierende opgaver – alt fra stort Campus byggeri til udfordrende anlægsopgaver.

Tilflyttere får en stor hjælp fra PL Entreprise og øen

Kommer du fra fastlandet, så er vi hos PL Entreprise opmærksomme på at hjælpe dig på plads på øen. Bornholm er som samfund yderst imødekommen og hjælpsomme overfor tilflyttere. Øen udvikler sig konstant med nye spændende specialtilbud – kulturelt og socialt. Der er ikke blot fokus på dig – kommer du med familie, så har vi og øen stor erfaring for, at hjælpe hele familien i gang, også jobmæssigt for den anden halvdel.  Du er i denne forbindelse velkommen til at kontakte tilflytterkonsulent i Bornholms Business Center, Rune Holm, på telefon 31 21 88 80.

Din baggrund

Vi forventer, at du ud over at have bestået kloakmestereksamen, har en baggrund som håndværker med mindst 2 års erfaring som formand og/eller kloakmester.

Vi lægger vægt på, at du

-          Brænder for anlægsopgaver

-          Er energisk

-          Er struktureret og planlæggende

-          Har erfaring med koordinering og styring af egenproduktion

-          Har forståelse for økonomi og godt købmandskab

Du kan forvente

-          En solid, stabil og udviklingsorienteret arbejdsplads

-          Et motiverende arbejdsmiljø med støtte fra gode kolleger og ledere

-          Et ansvarsfuldt job med rig mulighed for faglig såvel som personlig udvikling

-          En stor grad af involvering ved beslutningsbordet omkring projekter og den forretningsmæssige udvikling

Vil du vide mere om jobbet?

Den personlige reference vil være afdelingsleder Kenny Mortensen, som kan kontaktes på telefon 56 95 18 88 hvis du skulle have spørgsmål vedrørende jobbet.

Ansøgningsfrist 15. maj 2017

Send en motiveret ansøgning og CV til Lotte Harslev på lhh@ple.dk. Vi holder løbende samtaler, så vi opfordrer til en hurtig reaktion. Tiltrædelse snarest muligt.